Hae myyjäksi Wanhan ajan markkinoille 16.8. mennessä

Markkinamyyjä – hae paikkasi 16.8. mennessä Voipaalan Wanhan ajan markkinoille!

Perinteiset Wanhan ajan markkinat Voipaalassa 5.9.2020 – ajankohdan mahdolliset koronarajoitukset huomioiden.

Ennen hakulomakkeen täyttöä lue voipaala.valkeakoski.fi > Tapahtumat > Wanhan ajan markkinat -sivuiltamme Miten haen myyjäksi markkinoille ja Ohjeita markkinamyyjille. Myyntipaikkoja voi hakea sivuiltamme löytyvällä ilmoittautumislomakkeella 16.8.2020 saakka. Hakuajan umpeuduttua  emme ota vastaan hakemuksia.

Myytävien tuotteiden toivomme olevan Suomessa käsin valmistettuja ja/tai lähellä tuotettuja elintarvikkeita. Asu on vapaa, vaikkakin kannustamme markkinamyyjiä pukeutumaan ”vanhan ajan henkeen” ja luomaan omalta osaltaan tunnelmaa.

Huomaa, että nyt voi hakea vain Wanhan ajan markkinoille (Taide & Taito -joulumarkkinoille ei voi vielä hakea, vaikka lomake on sama). Elokuun puolivälissä on todennäköisesti selvillä miten tartuntatautilakia sovelletaan syyskuun tapahtumissa, joten vasta hakuajan jälkeen päätämme kuinka monta myyjää voimme tänä vuonna ottaa turvallisesti alueelle. Valituille ilmoitetaan mahdollisimman pian hakuajan umpeuduttua. Ilmoittautumisjärjestyksellä ei ole merkitystä, vaan Voipaala jakaa paikat harkintansa mukaan (mm. koronarajoitukset, teemaan sopivuus, suomalaisen käsityön ensisijaisuus, paikallisuus). Kaikille emme voi luvata toivottua paikkaa.

Edelliskerroista poiketen vuonna 2020 Pytingissä ei ole mahdollista järjestää myyntipöytiä.

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Muutokset mahdollisia erityisesti korona-ajan vuoksi, kun viranomaisohjeistus syyskuuksi ovat tiedossamme. Esimerkiksi mikäli koronatilanne edelleen vaatii turvavälejä, voi olla että ruokatori joudutaan kokonaan perumaan vuodelta 2020.

Lapsi miehen sylissä ja kukkia Voipaalan markkinoilla