Voipaalan Wanhan Ajan Markkinat tulevat taas

Paljon ihmisiä Voipaalan piha-alueella markkinoilla

Wanhan Ajan Markkinat järjestetään lauantaina 2.9.2023 klo 11-15 Voipaalan kartanon alueella.

Voipaalan taidekeskuksen jokasyksyiset Wanhan Ajan Markkinat ovat perinne, joka tuo koko kylän asukkaat ja vieraatkin Sääksmäen historialliseen kulttuuriympäristöön. Näillä markkinoilla paikalliset taiteilijat, maatilalliset, käsityöläiset ja yhdistykset voivat myydä tuotteitaan ja tehdä toimintaansa tutuksi. Markkinoille on yleisöllä vapaa pääsy.

Tänä vuonna ohjelmassa on myynti- ja ruokakojujen lisäksi mm. maksuttomat ”Patsastelua Voipaalasta Rapolaan” –opastus sekä koko perheen ”Pyhän Päärynän Legenda”-teatteriesitys tallipihalla. Säilättäret-ryhmän vauhdikas ja humoristinen näytelmä yhdistää sirkusta, akrobatiaa ja musiikkiteatteria.

Voipaalan piha-alueella voi koko tapahtuman ajan kokeilla perinnejousiammuntaa, kuunnella Juha Tiensuun sellomusiikkia ja vaikka tutustua Pukkilan tilan alpakoihin. Markkinakojuissa on myynnissä niin käsitöitä, keramiikkaa, taide-esineitä kuin satokauden herkkujakin. Ruoka-alue tarjoaa monenlaisia makuelämyksiä. Voipaalan taidekeskuksen ja Ilkka-ateljeen näyttelyt, Kartanokahvila ja -puoti ovat avoinna markkinapäivänä poikkeuksellisesti klo 11-15.