Voipaalassa käy Museokortti!

Paljon toivottu Museokortti otetaan käyttöön myös Voipaalassa.

Meillä käy Museokortti!Museokorttia kassalla näyttämällä pääset nyt vaivattomasti sisään ilman pääsymaksua 12.2. alkaen.
Museokortin (74€) voit ostaa mistä tahansa Museokortti-kohteesta, nyt siis myös Voipaalan toimistosta. Valkeakoskelta ennestään kohteina ovat Myllysaari ja Visavuori. Museokortti käy pääsylipuksi yli 300 kiinnostavaan kulttuurikohteeseen ympäri Suomen.

Voipaalan pääsymaksut ilman museokorttia ovat:

Aikuiset 8 €
Eläkeläiset/opiskelijat 5 €
Lapset alle 18 v. 2 €
Lapset alle 7 v. vanhempien kanssa ilmaiseksi

Ryhmät (väh. 15 hlöä) 5 €/aikuinen, 1€/lapset
Opastus 40 € (opastukset vain ennakkovarauksella)

Pääsymaksullisia ovat näyttelytilat ja historiahuone. Kahvila ja wc ovat pääsymaksutonta aluetta. Pääsymaksut maksetaan Kartanokahvilaan (tai sen ollessa suljettuna taidekeskuksen toimistoon).

Piipahda vaikka päivittäin

Museokortti on jo monille tuttu ja lompakkoon hankittu. Useat asiakkaat ovat toivoneet, että Voipaalaankin pääsisi Museokorttia näyttämällä. Erityisesti kysyntä on näkynyt viime kesinä, kun kotimaan matkailu on tuonut Rapolanharjulle paljon uusia vierailijoita.Vanhan takkakatalogin sivu

Kerran Museokortin hankittuaan sillä voi vuoden sisällä poiketa kohteissa kuinka monta kertaa tahansa; samaan kohteeseen vain kerran päivässä, mutta heti seuraavana taas uudelleen. Tämä auttaa myös paikkakuntalaisia tuomaan viikonloppuvieraitaan kartanoon, kun ei tarvitse jokaisesta omasta käynnistään maksaa. Voi käydä ihastelemassa taidenäyttelyiden lisäksi hienoa jugendkartanoa, sen historiaa ja vaikka vain persoonallisia takkoja. Museokortin voi myös ostaa verkkokaupasta erilaisilla kulttuurietuseteleillä, joista kaikki eivät käy maksuvälineenä Voipaalaan. Lue lisää Museokortista.