Ihmisiä Voipaalan kartanon näyttelytilassa.

Ostokset

Helkanhelmen Shoppi

Helkanhelmessä toimii [ comfort zone ] Shoppi, josta voit hankkia lahjakortit ja kaikki hoitolassa käytettävien [comfort zone] ja /skin regimen/ -brändien tuotteet ilman ajanvarausta. Avoinna torstaisin klo 16-19 Majurskan pytingissä (vaalea rakennus väenpihalla).

Kakut ja leivät

Tuleeko vieraita? Tee tilaus kahvilasta etukäteen ja nouda tuotteet sovitusti. Maaseutu Maistuu -yritys on pitopalvelu, jolta luonnistuvat isommatkin leivonnat.

Sääksmäki-aiheiset tuotteet

Voipaalan Kartanokahvilassa on myynnissä Sääksmäki-kuosin leikkuulautoja ja tarjottimia (v. 2022).

Sääksmäki-seuralta voi tiedustella heidän kotiseutuhenkisestä myyntivalikoimastaan, johon kuuluvat mm. kirjat, viirit, tekstiilit, lehdet ja kartat. Uutuutena Rapolan muinaislinnan alueelta löydetyn kelloriipuksen mukaan tehty hopea- tai pronssikoru. Taidekeskus suosittelee Annamaija Kuulialan teoksia Sääksmäen taiteilijoista! Ota yhteys Sääksmäki-seuraan halutessasi tarkempia tietoja Sääksmäki-aiheisista tuotteista.

Suomalaista taidetta ja käsitöitä

Eikä pidä unohtaa, että taidekeskuksen välityksellä voit ostaa korkealaatuista taidetta, sillä useimmat näyttelyiden teokset ovat myynnissä. Teosluetteloista löydät taiteilijoiden asettamat hinnat. Ota yhteys toimistoon ja tee varaus! Teoksen saa noutaa, kun näyttely on päättynyt.

Markkinapäivinä alueella on kymmeniä myyntipöytiä, joista löydät muun muassa suomalaista käsityötä.

Kesäisin Voipaalan kartanon puoti on avoinna Pakari-rakennuksen päädyssä. Myynnissä on monenlaisia paikallisia käsitöitä ja tuotteita.

Viimeksi muokannut: Sadeharju Annika