Ostokset

Heinäkuussa 2021 4H-yrittäjien puoti

Tue nuorta yrittäjää!
Voipaalan Pakari-rakennuksen toimii heinäkuun 2021 kahden rohkean 4H-yrittäjän Puoti, jossa myydään monenlaista paikallista tuotetta. Myös pyörävuokraamo! Pyörän lainausmaksu on 7€ ja pääset kätevästi pyörällä vaikka uimaan! Puoti on avoinna ti-su 11:00–17.00 heinäkuun loppuun saakka. Maksutavat: käteinen ja MobilePay.
Puotia pitävät yläasteikäiset nuoret Ida ja Matthew, jotka ovat tehneet siitä itselleen kesätyön. Tule tutustumaan ja ostamaan tuliaiset tai pienet namiostokset heiltä!

Helkanhelmen Shoppi

Helkanhelmessä toimii [ comfort zone ] Shoppi, josta voit hankkia lahjakortit ja kaikki hoitolassa käytettävien [comfort zone] ja /skin regimen/ -brändien tuotteet ilman ajanvarausta. Avoinna torstaisin klo 16-19 Majurskan pytingissä (vaalea rakennus väenpihalla).

Kakut ja leivät

Tuleeko vieraita? Tee tilaus kahvilasta etukäteen ja nouda tuotteet sovitusti. Maaseutu Maistuu -yritys on pitopalvelu, jolta luonnistuvat isommatkin leivonnat.

Sääksmäki-aiheiset tuotteet

Sääksmäki-seuran kotiseutuhenkiseen myyntivalikoimaan kuuluvat mm. kirjat, viirit, tekstiilit, lehdet ja kartat. Uutuutena Rapolan muinaislinnan alueelta löydetyn kelloriipuksen mukaan tehty hopea- tai pronssikoru. Taidekeskus suosittelee Annamaija Kuulialan teoksia Sääksmäen taiteilijoista! Ota yhteys Sääksmäki-seuraan halutessasi tarkempia tietoja.

Suomalaista taidetta ja käsitöitä

Eikä pidä unohtaa, että taidekeskuksen välityksellä voit ostaa korkealaatuista taidetta, sillä useimmat näyttelyiden teokset ovat myynnissä. Teosluetteloista löydät taiteilijoiden asettamat hinnat. Ota yhteys toimistoon ja tee varaus! Teoksen saa noutaa, kun näyttely on päättynyt.

Markkinapäivinä alueella on kymmeniä myyntipöytiä, joista löydät muun muassa suomalaista käsityötä.

Viimeksi muokannut: Puttonen Irma