Ostokset

Saisiko olla käsintehty solmioneula tai korvakoru? Vai lahjakortti hoitolaan?

Aurinkohuoneen Aarteet

Aurinkohuoneen Aarteet-puodista löytyy paikallisten käsitöiden lisäksi pirkanmaalaisten yritysten valmistamia tuotteita, kuten pyykkietikkaa, suolasaippuoita ja tuoksukynttilöitä. Puoti on avoinna lähinnä viikonloppuisin, kesäsesonkina myös joinakin arkipäivinä. Aukiolot ja poikkeusajat kannattaa tarkistaa yrityksen Facebook-sivuilta. Aurinkohuoneen Aarteet-puoti toimii Pakarin päädyssä (ruskea hirsirakennus).

Helkanhelmen Shoppi

Helkanhelmessä toimii [ comfort zone ] Shoppi, josta voit hankkia lahjakortit ja kaikki hoitolassa käytettävien [comfort zone] ja /skin regimen/ -brändien tuotteet ilman ajanvarausta. Avoinna torstaisin klo 16-19 Majurskan pytingissä (vaalea rakennus väenpihalla).

Kakut ja leivät

Tuleeko vieraita? Tee tilaus kahvilasta etukäteen ja nouda tuotteet sovitusti. Maaseutu Maistuu -yritys on pitopalvelu, jolta luonnistuvat isommatkin leivonnat.

Sääksmäki-aiheiset tuotteet

Sääksmäki-seuran kotiseutuhenkiseen myyntivalikoimaan kuuluvat mm. kirjat, viirit, tekstiilit, lehdet ja kartat. Uutuutena Rapolan muinaislinnan alueelta löydetyn kelloriipuksen mukaan tehty hopea- tai pronssikoru. Taidekeskus suosittelee Annamaija Kuulialan teoksia Sääksmäen taiteilijoista! Ota yhteys Sääksmäki-seuraan halutessasi tarkempia tietoja.

Suomalaista taidetta ja käsitöitä

Eikä pidä unohtaa, että taidekeskuksen välityksellä voit ostaa korkealaatuista taidetta, sillä useimmat näyttelyiden teokset ovat myynnissä. Teosluetteloista löydät taiteilijoiden asettamat hinnat. Ota yhteys toimistoon ja tee varaus! Teoksen saa noutaa, kun näyttely on päätynyt.

Markkinapäivinä alueella on kymmeniä myyntipöytiä, joista löydät muun muassa suomalaista käsityötä.

Viimeksi muokannut: Puttonen Irma