Taito & Taide markkinoiden myyjähaku käynnistyy.

Voipaalassa valmistaudutaan loppuvuoteen. Luvassa on yleisöopastuksia ja tietysti joulumarkkinat. Myyjähaku markkinoille on parhaillaan käynnissä.

Myyjähaku Taito ja Taide-joulumarkkinoille on käynnissä 17.10.-13.11.2022

Voipaalan Taide & Taito –joulumarkkinat pidetään tänä vuonna lauantaina 3.12.2022 klo 11-15. Tapahtuma on asiakkaille ilmainen. Toivomme myytävien tuotteiden olevan Suomessa käsin valmistettuja ja/tai lähellä tuotettuja elintarvikkeita.

Myyntipaikkoja voi hakea sivuiltamme löytyvällä ilmoittautumislomakkeella. Myyjäksi voi hakea 17.10.2022 alkaen ja hakuaika päättyy 13.11.2022. Hakuajan jälkeen emme ota vastaan ilmoittautumisia. Paikat jaetaan järjestäjän toimesta. Otamme lomakkeeseen kirjatut paikkatoiveet huomioon mahdollisuuksien mukaan.

Lue lisää markkinoista täältä

Opastuksia näyttelyissä

Lokakuun ajan Voipaalassa järjestetään avoimia lyhyitä yleisöopastuksia sunnuntaisin klo 13 ja klo 15. Opastukset sisältyvät pääsylipun hintaan.

Lisäksi tarjolla on kaksi opastusta lapsille. Ti 18.10. ja ti 1.11. klo 10 järjestettävissä opastuksissa on tilaa lasten omille tulkinnoille teoksista. Opastus ei vaadi ennakkoilmoittautumista ja sisältyy pääsylipun hintaan.

Näyttelyt käynnissä 6.11. saakka

Näyttelyissä nyt Tini Savon, Esa Lindroosin ja Tero Makkosen yhteinen näyttelykokonaisuus Aallon alla, ilman päällä. Näyttely yhdistelee eri taiteen lajeja yhdeksi kokonaisuudeksi. Alakerrassa esillä on Hannu Riikosen maalauksia ja veistoksia.