Voipaalassa käy nyt Kaikukortti

Ihmisiä lasten näyttelyssä.

Kaikukortilla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja taide- ja kulttuuritapahtumiin tai teattereihin, uimahalleihin tai urheilutapahtumiin ja kurssipaikkoja kansalaisopistoihin.

Valkeakoskella Kaikukortin voi nyt saada vähintään 16-vuotias, tiukassa taloudellisessa tilanteessa oleva paikkakuntalainen, joka on asiakkaana Kaikukortti-toiminnassa mukana olevan sote- tai hyte-toimijan palvelussa. Kaikukortin haltija voi hankkia myös alle 18-vuotiaille lapsilleen tai lapsenlapsilleen Kaikukortilla maksuttomia lippuja, kun he menevät yhdessä kortinhaltijan kanssa samaan tapahtumaan. Kaikukortti-kohteissa asiakkaan avustaja, opas tai tulkki pääsee maksutta sisään. Kaikukortti-kokeilu Valkeakoskella kestää vuoden 2025 loppuun asti.

Kaikukortti-kohteita Valkeakoskella ovat uimahalli, kaupunginteatteri, Myllysaaren museo, Jalkapallomuseo, Voipaalan taidekeskus sekä Valkeakoski-opisto. Kaikukorttia jakavat Valkeakoskella Pirhan aikuispsykiatrian poliklinikka, työikäisten sosiaalityö ja –ohjaus, lasten, nuorten ja perheiden asiakasohjaus, Lähitori, Sääksmäen seurakunnan diakoniatyö sekä Ohjaamo.

Mahdollisuus nauttia kulttuurista, oppia uutta tai harrastaa liikuntaa kuuluu kaikille – varallisuudesta riippumatta.