Vuoden luontokuvat esille 19.11.2022-29.1.2023

Voipaalan taidekeskuksen vuoden viimeisenä näyttelynä nähdään Vuoden luontokuva-kilpailun satoa. Otoksia pääsee ihailemaan 19.11. alkaen. Lisäksi syksyyn mahtuu opastuksia ja taiteilijatapaamisia.

Vuoden luontokuvat esille Voipaalaan

Vuoden luontokuvat 2022 voittajat valittiin viikonloppuna. Kilpailun kuvat tulevat näyttelyyn esille Voipaalaan 19.11.2022-29.1.2023. Pääsemme siis tuoreeltaan ihailemaan kilpailun satoa. Näyttelyn voi yhdistää sopivasti Rapolan harjulla retkeilyyn.

Valkeakoski-päivänä ilmainen sisäänpääsy näyttelyyn ja talo auki klo 18 saakka

Voipaalan näyttelyyn on Valkeakoski-päivänä 27.10. vapaa pääsy. Näyttelyn taiteilijat ovat tavattavissa Voipaalassa klo 15-17. Voipaalan ja Rapolan alue on vahva osa Valkeakosken kulttuurihistoriaa ja paikallinen ylpeys taiteen ja kulttuurin kentällä.  Pidämme taloa poikkeuksellisesti auki klo 18 saakka.

Sunnuntaisin opastuksia pääsylipun hinnalla

Lokakuussa jatketaan sunnuntaiopastuksia. Klo 13 ja klo 15 on tarjolla lyhyt alustus näyttelyyn pääsylipun hinnalla. Voit saapua paikalle kuulemaan pienen alustuksen näyttelyistä, jonka jälkeen yleisö pääsee omatoimisesti tutustumaan näyttelyyn. Näyttelyn jälkeen onkin mukava hörpätä kahvit kartanokahvilassa!

Lasten aamuopastus taidenäyttelyssä ti 1.11. klo 10

Voipaalan ovet aukeavat perheen pienimmille tuntia normaalia aiemmin, ja lapset pääsevät tutustumaan näyttelyyn oppaan johdolla. Tällä kierroksella ei tarvitse olla hiljaa, ja kaikkia tunteita on taidetta katsoessa lupa ilmaista! Opastus sisältyy näyttelylippujen hintaan. Opastuksen jälkeen osallistujat voivat syödä omia eväitään kahviossa.

Taito & Taide -markkinat 3.12. klo 11-15

Joulukuussa Voipaalassa järjestetään jälleen joulumarkkinat. Haku markkinamyyjäksi on käynnissä 13.11.2022 saakka.

Kahvila avoinna vain viikonloppuna

Syyskaudella Voipaalan kartanokahvila on avoinna vain viikonloppuisin ja tilauksesta. Näyttelyt ovat avoinna ti-su klo 11-17. Arkena kannattaa siis pakata kahvit termariin kun suuntaa retken Sääksmäen suuntaan.