Hae myyjäksi Voipaalan suosituille Wanhan Ajan Markkinoille

Markkinakoju Voipaalan pihalla.

Voipaalan taidekeskuksen jokasyksyiset Wanhan Ajan Markkinat pidetään tänä vuonna lauantaina 31.8. klo 11-15. Myyntipaikkoja voi hakea nettisivuiltamme pian löytyvällä ilmoittautumislomakkeella, joka on avoinna 15.7.-11.8.2024.

Wanhan Ajan Markkinat ovat perinne, joka tuo koko kylän asukkaat ja vieraatkin Sääksmäen historialliseen kulttuuriympäristöön Rapolan linnavuoren juurelle. Markkinoilla paikalliset taiteilijat, maatilalliset, käsityöläiset ja yhdistykset myyvät tuotteitaan ja tekevät toimintaansa tutuksi. Markkinahumun lisäksi ohjelmassa on tänä vuonna myös musiikkia, kun ylivieskalainen modernin kansanmusiikin yhtye Lullallei Duo sekä sellisti Juha Tiensuu esiintyvät.

Kannustammekin markkinamyyjiä pukeutumaan tai somistamaan myyntipisteensä ”vanhan ajan henkeen”. Myytävien tuotteiden toivomme olevan Suomessa käsin valmistettuja ja elintarvikkeiden lähellä tuotettuja. Valintakriteerinä tulee olemaan tuotteiden kotimaisuus, lähituotteet sekä se, miten myyjät omalta osaltaan luovat vanhan ajan tunnelmaa. Myyntipaikkojen hinnat ovat pihalla (oma teltta tms.) 30 € tai pöytä sisätiloissa 20 €.

Voipaalan Wanhan Ajan Markkinat