Voipaalan kesäkauden avajaisia vietetään 7.6.2024

Kirjaimia sekaisin.

Tervetuloa mukaan juhlistamaan Voipaalan kesänäyttelyiden avajaistilaisuutta klo 18-20.

Voipaalan taidekeskuksessa avautuu odotettu Forest Camp 25 –juhlanäyttely. Forest Camp –taiteilijakollektiivi perustettiin 25 vuotta sitten. Ryhmään kuuluvat taiteilijat Juha van Ingen, Pasi Eerik Karjula, Antti Keitilä, Markku Kivinen ja Marko Vuokola. Yhdessä he ovat tehneet useita ympäristötaideteoksia ja installaatioita mm. Suomessa, Espanjassa, Virossa, Latviassa ja Italiassa sekä osallistuneet mm. Kiasman ARS-06 -näyttelyyn.

Voipaalan Ilkka-ateljeen kesänäyttelyiden sarjan avaa Valkeakoskella asuva hollantilainen taiteilija Loes van Dorp näyttelyllään What a Silly Sister. Kartanokahvilassa taas avautuu italialaisen valokuvaajan ja arkkitehdin Simone Gheran näyttely Dancer Inside, jossa tanssi ja arkkitehtuuri kietoutuvat yhteen ainutlaatuisella tavalla.

Kaikille avoimessa Voipaalan taidekeskuksen kesäkauden avajaistilaisuudessa saamme kuulla mm. Oskar Merikannon sävelmiä, kun duo Piela Auvinen (piano) ja Loes van Dorp (sello) esiintyy.

Tervetuloa tapaamaan taiteilijoita ja nauttimaan pienestä avajaistarjoilusta! Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Myös Kartanokahvila ja kesäterassi ovat avoinna klo 20 asti.