Koronaohjeistus

Pirkanmaa on siirtynyt koronaepidemian leviämisvaiheeseen. Voipaalassa vahva maskisuositus on voimassa tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 13.30 saakka, kun tiloissamme on suuri määrä koululaisia. 

Yleensä näyttelytiloissamme on hyvin väljää, joten näyttelykäynti on turvallinen, huomioithan kuitenkin hyvät turvavälit. Kokoontumisrajoituksia ei tällä hetkellä ole, mutta esimerkiksi vessoissa, naulakoilla ja kahvilassa tulee välttää ruuhkien syntymistä. Yleisissä sisätiloissa, joissa oleskelee paljon ihmisiä lähellä toisiaan, on Pirkanmaalla vahva maskisuositus.

Tultaessa sisätilaan käytä käsihuuhdetta tai pese kädet wc-tiloissa. Käsienpesualtaita vessoissa on vain yksi.

Suojaa itseäsi turvaväleillä ja käsihygienialla; suojaa muita käyttämällä maskia

Näyttelyhuoneissa ja saleissa on yleensä aina väljästi tilaa,  huolehdithan omalta osaltasi, että hyvät turvavälit säilyvät. Pääsymaksun maksamisessa kannattaa suosia lähimaksukorttia.  Jos kassalla on jonoa, voit myös maksaa pääsymaksun käytyäsi näyttelyssä ensin.

Toivomme sinun käyttävän suositusten mukaisesti kasvomaskia. Koronatartunnan saanut henkilö voi olla koko ajan oireeton ja silti tartuttaa tautia eteenpäin. Tästä syystä pyydämme kaikkia noudattamaan annettuja suosituksia ja rajoituksia.

Pinnat ja siivoaminen

Teoksiin ei koskaan saa koskea, ja se pätee myös korona-aikana. Vältä myös muiden pintojen koskettelua, mikäli mahdollista. Siistijät noudattavat Työterveyslaitoksen siivousohjeita.

Kahvilayrittäjä toteuttaa omalta osaltaan kahvilatoimintaan annettuja viranomaisohjeistuksia.

Tarkista tilanne

Voipaalassa on voimassa viranomaisten mukaiset ohjeistukset: Valkeakosken kaupungin, Pirkanmaan sairaanhoitopiirin, AVIn ja THLn ajankohtaiset ja yleiset koronatiedot sekä toimintaohjeet löydät linkkiosiosta.

Sivuillamme esitellään yleisesti jonkin verran Valkeakosken ja Sääksmäen alueen muita toimijoita. Huomaa, että heillä voi olla omia korona-ajan aukiolojaan, jotka poikkeavat normaalista. Tarkista siis muiden toimijoiden omilta sivuilta, ovatko he avoinna tai mitä rajoituksia he ovat asettaneet.

Kiitos yhteistyöstä!

Tehdään yhdessä tästä aikakaudesta mahdollisimman mukava kanssaihmisille – otetaan huomioon toisemme ja hymyillään. Se näkyy myös maskin takaa!

 

Viimeksi muokannut: Puttonen Irma