Voipaalan taidekeskuksen historiahuoneen ruokailuryhmä

Historiahuoneen vuokrausehdot

Kartanossa sijaitsevaa historiahuonetta vuokrataan taidenäyttelyn aukioloaikoina.

Vuokraajaa pyydetään huomioimaan seuraavat asiat:

  • Historiahuoneessa ei ole ovia. Vuokraajan on hyvä tiedostaa, että näyttelytiloista mahdollisten ääntä pitävien taideteosten, muiden asiakkaidemme näyttelyssä ja kahvilassa aiheuttamat äänet kuuluvat huoneeseen. Vastaavasti äänet historiahuoneesta kuuluvat viereiseen näyttelytilaan.
  • Tilaisuuden kesto ajallisesti yleensä max. 3 tuntia.
  • Kartanossa sijaitseva historiahuone on vuokrattavissa taidekeskuksen avoinnaoloaikana. Varausaika pitää sisällään mahdollisen tilajärjestelyn (esim. tuolien ja pöytien siirtäminen) sekä omien jälkien siistimisen tilaisuuden lopulla.  Mikäli muun toiminnan salliessa haluatte vuokrata tilaa muina kuin talon avoinnaoloaikoina, tulee asiakkaan maksettavaksi myös henkilökuntakulut.
  • Varaus koskee vain historiahuonetta, johon tilaisuuden tulee rajoittua. Taidenäyttelyn tiloihin vain pääsymaksulla.  Eteisessä sijaitseva naulakko sekä wc-tilat ovat kaikkien asiakkaidemme käytössä.  Uudistettuun historiahuoneeseen käynti tapahtuu kahvilan läpi.
  • Keittiötilat eivät ole asiakkaiden käytössä, joten parhaiten tarjoilu järjestyy kahvilaamme ylläpitävän yrittäjän toimesta.
  • Pyydämme myös informoimaan vieraitanne, että ajoneuvot tulee jättää alueen isolle parkkialueelle. Kartanon pihatiet ovat pelastusteitä, jotka on pidettävä vapaina.
  • Vuokran maksutavasta tulee sopia varauksen yhteydessä. Mahdollista laskua varten tarvitsemme laskunsaajan nimen, henkilö- tai y-tunnuksen sekä osoitteen. Vaihtoehtoisesti vuokrahinnan voi käydä maksamassa etukäteen Voipaalan toimistossa sen aukioloaikoina.

Viimeksi muokannut: Reilin Taija