Kuvassa Tini Sauvon taideteos.

Aallon alla, ilman päällä 10.9.-6.11.2022

Tini Sauvon satumaiset hahmot, Tero Makkosen valokuvat, videot ja valaisu sekä Esa Lindroosin loihtima äänimaailma muodostavat elämyksellisen kokonaisuuden. Lähtökohtana yhdessä ideoivalla ja toteuttavalla työryhmällä ovat erilaisten ilmaisukeinojen ja sisältöjen luova yhdistely. Ryhmä pyrkii tulokseen, joka on enemmän kuin osiensa summa.

Näyttelyn taiteilijat

Tini Sauvo

Tini (s. 1946) on tehnyt pitkän uran lastenkirjojen tekijänä ja oppimateriaalin kuvittajana. Hänet tunnetaan myös kansainvälisesti palkituista animaatioelokuvista. Tini aloitti vapaan taiteilijan uransa v. 2002. Siihen kuuluu jo pitkälti toistakymmentä yksityisnäyttelyä.

Tero Makkonen

Tero (s. 1971) on elokuvaajana osallistunut useiden palkittujen animaatioelokuvien tekemiseen. Teron luontoaiheisia valokuvia on nähty 30:ssa yksityisnäyttelyssä eri puolilla Suomea. Tero toimii valo- ja videokuvauksen opettajana Hyvinkään lasten ja nuorten kuvataidekoulussa.

Esa Lindroos

Esa (s. 1959) työskentelee äänisuunnittelijana Vantaan konserttitalo Martinuksessa. Sen ohessa hän on tehnyt sävellyksiä, ääniefektejä ja äänimaisemia niin teatteriesityksiin kuin taidenäyttelyihinkin.

Viimeksi muokannut: Impola Laura-Noora